У Рогатині водій збив велосипедиста і втік з місця пригоди. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілим трапилася вчора, 24 липня, близько 23 години в місті Рогатин. Як встановлено правоохоронцями, 44-річний житель Рогатина, керуючи автомобілем марки “ВАЗ-21154”,...

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілим трапилася вчора, 24 липня, близько 23 години в місті Рогатин.

Як встановлено правоохоронцями, 44-річний житель Рогатина, керуючи автомобілем марки “ВАЗ-21154”, рухаючись на заокругленій, освітленій ділянці дороги в районному центрі, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив наїзд на велосипедиста, – інформує Управління Нацполіції в Івано-Франківській області.

Очевидці побачили травмовану людину на дорозі та викликали швидку, а водій автомобіля після наїзду покинув місце пригоди, але пізніше повернувся.

Внаслідок ДТП 54-річний велосипедист, житель села Залужжя отримав черепно-мозкову травму, перелом кісток основи черепа, множинні садна обличчя та голови, полі травми та доставлено до реанімаційного відділення Рогатинської ЦРЛ, а відтак до обласної клінічної лікарні.

У водія відібрано кров на проведення дослідження на вміст алкоголю.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, відповідно до санкції статті, передбачає обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: ДТП у Микуличині: на мокрій дорозі не розминулися дві вантажівки. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...