Олександр Шевченко: “Наша мета – побудова сильної держави”. ФОТО

Народний депутат України, учасник внутрішньопартійних праймеріз партії “УКРОП” Олександр Шевченко поспілкувався з однопартійцями із Кіровоградщини. Спільно обговорили багато питань, зокрема основні пункти передвиборної програми...

Народний депутат України, учасник внутрішньопартійних праймеріз партії “УКРОП” Олександр Шевченко поспілкувався з однопартійцями із Кіровоградщини.

Спільно обговорили багато питань, зокрема основні пункти передвиборної програми Олександра Шевченка “Країна гідності і правди”. 

“Наша мета – побудова сильної держави, яка здатна протистояти недружнім діям та цивілізаційним викликам. Сила – це не лише потужна армія, а й сильна модернізована економіка. Світ потужними темпами входить у постіндустріальний уклад. У нас є потенціал, ресурси та воля до того, щоб посісти в ньому лідируючі позиції”, – зазначив Олександр Шевченко.

” Гарні враження від зустрічі, вичерпна розмова. Та  я з самого початку визначився, хто має перемогти у праймеріз  та йти на вибори від УКРОПу. В мене сумнівів щодо Олександра Шевченка немає”, – сказав Михайло Бєжан.

На зустріч із Олександром Шевченком прибули не тільки партійці, але й прихильники УКРОПу: волонтери, журналісти, громадські активісти. Серед них – керівник Кіровогорадської  “Просвіти” Олександр Ратушняк.

“Олександр Шевченко –  людина дуже рішуча і вміє господарювати. Мені віриться, що він може навести лад в усій країні”, – сказав Олександр Ратушняк.

На правах реклами 

Читайте також: Держстат повідомляє, що в Україні подорожчали квартири

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...