На Прикарпатті завершується підготовка до Всеукраїнської Патріаршої прощі

Стан готовності до проведення Всеукраїнської Патріаршої прощі до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої в селі Крилос Галицького району обговорили сьогодні на спільному виїзному засіданні...

Стан готовності до проведення Всеукраїнської Патріаршої прощі до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої в селі Крилос Галицького району обговорили сьогодні на спільному виїзному засіданні оргкомітету Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ та Івано-Франківської ОДА.

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук разом із Архієпископом і Митрополитом Івано-Франківським УГКЦ Володимиром Війтишиним поспілкувалися із керівниками відповідних структур щодо якості підготовки та проведення прощі, інформує прес-служба Івано-Франківсьої ОДА. 

“З кожним роком організація цього духовного заходу стає більш якісною. Цьогоріч ми очікуємо і готові прийняти ще більше прочан, і я хочу запевнити, що на сьогодні проведено велику роботу щодо комфортних умов перебування та гарантування їхньої безпеки”, – сказав Олег Гончарук.

В області здійснили комплекс заходів щодо належної організації руху автотранспорту, а також захисту людей. Провели необхідні санітарно-епідеміологічні заходи в селі Крилос, спрямовані на забезпечення належного санітарно-епідеміологічного стану. Виділили карети швидкої медичної допомоги для супроводу прочан, а також організували волонтерську медичну службу та ін.
Також зазначалося, що проща проводиться насамперед для людей, а тому слід врахувати всі моменти. Важливо також усунути недоліки, допущені в попередні роки, аби забезпечити цьогоріч комфортне перебування гостей із усієї України.

Читайте також: У мобільному додатку “Електроавтотрансу” тепер графік руху франківських маршруток

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...