В одному з міст Прикарпаття громада збереться для обговорення стану автомобільних шляхів

У неділю, 29 липня, мешканців міста Болехова та всіх небайдужих запрошують на зібрання стосовно негайного вирішення кричущої проблеми стану автомобільних шляхів болехівщини та об’їздної...

У неділю, 29 липня, мешканців міста Болехова та всіх небайдужих запрошують на зібрання стосовно негайного вирішення кричущої проблеми стану автомобільних шляхів болехівщини та об’їздної дороги навколо міста.

Про це інформує WestNews.

«Шановні жителі м.Болехова та всі не байдужі до проблем нашого міста і краю!Запрошуємо у неділю 29 липня 2018 року о 14.00 год. у Народний дім міста Болехова для негайного вирішення кричущої проблеми стану автомобільних шляхів болехівщини та об”їздної дороги навколо міста.Корупціонерів і злодіїв – до відповідальності!  Недарма пролита кров Небесної Сотні та проливається кров воїнів – захисників України! Зможемо в Болехові, зможемо і в Україні!!!», – йдеться у зверненні до громади.

Нагадаємо, 28 червня у місті Болехів вкотре перекрили дорогу обласного значення. Жителі обурені тим, що ремонт дороги не відбувався близько десяти років.

Читайте також: Навчання після війни: які спеціальності обирають бійці з Прикарпаття

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...