В Богородчанах відбудеться благодійний захід по збору коштів дітям з генетичною хворобою. ФОТО

В середу 1 серпня, в центрі смт.Богородчани відбудеться благодійний захід по збору коштів на лікування Тамари та Максима Уманців. У дітей діагноз: “прогресуюча спінально-м’язева...

В середу 1 серпня, в центрі смт.Богородчани відбудеться благодійний захід по збору коштів на лікування Тамари та Максима Уманців. У дітей діагноз: “прогресуюча спінально-м’язева атрофія зі стійкими тяжкими руховими порушеннями”.

Тамара і Максим Уманціви із села Манява, Богородчанського району, хворіють важким генетичним захворюванням – спінально-мязова атрофія. Цей діагноз був остаточно поставлений дітям у лютому 2016 року в Інституті генетики у Львові. Хвороба взяла своє, діти не ходячі, є виражені болі, – йдеться в повідомленні на сторінці фейсбук Благодійної Організації “Світла Надія”.

“Від цього захворювання в Україні нажаль лікування немає, але ми знайшли вихід – клініка за кордоном в Ізраїлі. Клініки, які лікують таке захворювання , повинні обстежити діток, а тоді уже лікувати. Лікування можливе тільки в Ізраїлі, втім на нього потрібно 200 тисяч євро.” – йдеться в дописі.

Приват банку 4149439104279124, 
Ощад Банку 4790700004323599 
отримувач Уманців Ольга. Більш детальна інформація у групі https://www.facebook.com/groups/297419934332910/

Світлина від Yuriy Kravchuk.

Світлина від Ольги Уманців.

Світлина від Ольги Уманців.

Світлина від Ольги Уманців.

 

Світлина від Ольги Уманців.

 

Читайте також: У Франківську сім’ї учасників АТО пройшли безкоштовні обстеження та лікування в ЦМКЛ

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...