Прикарпатські поліцейські поїхали у чергове відрядження на схід. ФОТО

Провести службовий інструктаж підлеглим перед поїздкою та поспілкуватися   прибув начальник Головного управління Нацполіції в області полковник поліції Володимир Голубош. Традиційно такі  ротації  відбуваються кожних...

Провести службовий інструктаж підлеглим перед поїздкою та поспілкуватися   прибув начальник Головного управління Нацполіції в області полковник поліції Володимир Голубош.

Традиційно такі  ротації  відбуваються кожних два місяці. Тож сьогодні зведений загін прикарпатської поліції чисельністю 30  осіб відбув у чергове відрядження, де замінять на службі у Маріуполі своїх колег. За цей час вони виконуватимуть  поставленні завдання з охорони правопорядку та протидії злочинності на Сході країни.  виконуватимуть  поставленні завдання з охорони правопорядку та протидії злочинності на Сході країни.

 

Підтримати правоохоронців прийшли рідні, знайомі, колеги та друзі.

Поспілкувався з підлеглими і керівник обласної поліції Володимир Голубош, нагадавши про обов’язковість дотримання  законності та дисципліни серед особового складу та особистої безпеки при виконанні службових  завдань.

Командиром загону призначено лейтенанта поліції Миколу Іванишина. Кожен із працівників  має досвід служби на території операції об’єднаних сил.   

Читайте також: Військовослужбовці Прикарпаття підкорили найвищу точку Європи. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...