Прикарпатських військових резервістів благословили на навчання. ФОТО/ВІДЕО

Вчора, 1 серпня, 42 військових резервісти з Прикарпаття вирушили з Івано-Франківського обласного військового комісаріату вирушили у навчальний центр села Старичі Львівської області. Більшість з них налаштовані...

Вчора, 1 серпня, 42 військових резервісти з Прикарпаття вирушили з Івано-Франківського обласного військового комісаріату вирушили у навчальний центр села Старичі Львівської області.

Більшість з них налаштовані гідно виконати завдання зборів, підвищити свої знання та навички. Є і такі, що мають намір після завершення зборів продовжити військову службу за контрактом разом зі своїми побратимами у підрозділах бригади.

На добре навчання кожен військовослужбовець був окроплений свяченою водою та отримав образочки з молитвою від Івано-Франківської Архієпархії, – повідомляє прес-служба Івано-Франківської УГКЦ.

Благословив резервістів на сумлінну службу та щасливе повернення додому позаштатний військовий капелан Івано-Франківського ОВК Отець Ярослав (РОЖАК), ієрей Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Детальніше дивіться у відесюжеті UA:КАРПАТИ

Читайте також: Правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок під час Патріаршої прощі в Крилосі. ФОТО

 

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...