Стало відомо, де на Франківщині існує загроза прориву дамби

На Прикарпатті негода підтопила понад півсотні будинків, пошкодила шість мостів і десятки кілометрів доріг. Начальник управління з питань цивільного захисту Володимир Стебницький розповів “Галці”, у...

На Прикарпатті негода підтопила понад півсотні будинків, пошкодила шість мостів і десятки кілометрів доріг.

Начальник управління з питань цивільного захисту Володимир Стебницький розповів “Галці”, у яких районах області найскладніша ситуація через проливні дощі.

Станом на 1 серпня 2018 року існує загроза прориву дамби у селі Підлісся Тисменицький район, яка може потягнути за собою підтоплення Підлісся, Загвіздя, і можливо мікрорайон Пасічна.

“На даний час проводяться обстеження територій, які під загрозою, та де зроблено збитки. Проводяться заходи на виділення коштів для локалізації надзвичайних ситуацій”, – зазначив  Стебницький.

Він додав, що в ніч на 31  липня у Долинському районі в селі Старий Мізунь через затоплення будинку евакуювали сім’ю та домашніх тварин.

Також, 31 липня у селі Кропивник цього ж району сталося раптове підняття води, змило дороги, мости та присадибні ділянки.

“На даний час у Долинському районі загрози немає, вода впала і все нормалізувалося”, – каже начальник Володимир Стебницький.

30-31 липня у Заболотівській ОТГ рівень води піднявся до 2,5-2,8 метрів. Теж у селі Середній Угринів підмита дорога і є ймовірність руйнування дороги.

Щодо ситуації у Косівському районі, то вона нормалізується – вода спадає.

Читайте також: На Коломийщині через сильні опади більше сотні хат відрізані від цивілізації. ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...