Поліція затримала чоловіка, який стріляв у центрі Франківська

Вчора, 7 серпня, в Івано-Франківську поблизу кафе “Бельведер” трапився конфлікт. Свідки чули постріл, а потім побачили бійку, яку зав’язали декілька іноземців – вихідців із арабських...

Вчора, 7 серпня, в Івано-Франківську поблизу кафе “Бельведер” трапився конфлікт. Свідки чули постріл, а потім побачили бійку, яку зав’язали декілька іноземців – вихідців із арабських країн.

Нагадаємо, що один з арабів був винен гроші іншому чоловіку та його синові. Словесний конфлікт закінчився тілесними ушкодженнями та пострілом. Нападник втік, і його почала розшукувати поліція.

Сьогодні, 8 серпня, у прес-службі ГУ НП в Івано-Франківській області повідомили, що чоловіка, який стріляв, затримали. Йому інкримінують кримінальне правопорушення, передбачене частиною 4 статті 296 ККУ – хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї.

За інформацію “Галицького кореспондента“, затриманим виявився українець сирійського походження на ім’я Алі. Він не є студентом ІФНМУ, як повідомлялося спочатку.

Читайте також: У середмісті Івано-Франківська стався конфлікт зі стріляниною. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...