Діти із християнського табору відвідали Буковель. ФОТО

Днями учасники християнського табору із села Кліщівна, що на Рогатинщині, відвідали туристичний комплекс “Буковель”. На запрошення народного депутата України Віктора Шевченка діти мали чудовий...

Днями учасники християнського табору із села Кліщівна, що на Рогатинщині, відвідали туристичний комплекс “Буковель”. На запрошення народного депутата України Віктора Шевченка діти мали чудовий та насичений відпочинок в Карпатах.

“Цьогоріч при церкві  у нас діяв християнський табір. А на завершення півсотні його учасників відвідали країну Буковель. Враження не описати словами. Більшість у такому неймовірному місці вперше. Радіємо, що вдалось здійснити цю поїздку”, – каже о. Марко Шпак.

Протягом дня дітлахи катались на підйомниках, побували на оглядових майданчиках, оглянули різноманітні цікавинки у Яремчі та Микуличині.

“Нам дуже сподобалось. Уже з нетерпінням чекаємо наступної поїздки”, – діляться враженнями діти.

“Активний відпочинок, свіже повітря, позитивні емоції. Що ще треба дітям для вдалої поїздки? Тим паче, що зараз канікули, а отже час для розваг і пізнавальних екскурсій. Щиро радію, що зумів подарувати учасникам християнського табору із Кліщівної такий відпочинок”, – сказав народний депутат України Віктор Шевченко.

На правах реклами

Читайте також: На Франківщині завершився дитячий табір “Дрім-Тім” Кольпінга. ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...