Франківське видавництво готує до друку збірку вибраних творів Вільяма Блейка

Видавництво “П’яний корабель” повідомило про підготовку до друку вибраних віршів та прози “Пісні Невинності і Досвіду” англійського поета, художника і ґравера Вільяма Блейка. Про...
Видавництво “П’яний корабель” повідомило про підготовку до друку вибраних віршів та прози “Пісні Невинності і Досвіду” англійського поета, художника і ґравера Вільяма Блейка.

Про це йдеться на сторінці видавництва в соціальній мережі Facebook.

До книжки увійдуть найвідоміші Блейкові твори, зокрема збірка віршів “Пісні Невинності і Досвіду”, пророчі поеми “Шлюб Раю і Пекла” та “Видіння Дочок Альбіона”, есе “Всі Релігії одно” та “Не існує природної Релігії”, опис картини “Видіння Страшного Суду” та інші. Майже всі твори побачать світ українською мовою вперше. Збірка буде проілюстрована роботами самого ж Вільяма Блейка.

“Вихід книжки заплановано на листопад/грудень, а до того ми, як завжди, публікуватимемо на нашій сторінці різноманітні цікаві матеріали, пов’язані з біографією і творчістю Вільяма Блейка”, – зазначають видавці.

П’яний корабель” — мале незалежне видавництво, що спеціалізується на перекладній поезії та прозі, засноване поетом Міреком Боднарем і перекладачем Христиною Михайлюк 3 липня 2015 року.

Читайте також: Коли йти до школи: 1 чи 3 вересня

Категорії
Новини
Новини
Loading...