Прикарпатські правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка. ФОТО

Раніше, 22 липня, поліції повідомили,  що між селами Спас та Кропивище Коломийського району, у лісі виявили тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. Після виїзду на місце...

Раніше, 22 липня, поліції повідомили,  що між селами Спас та Кропивище Коломийського району, у лісі виявили тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті.

Після виїзду на місце події слідчо-оперативної групи встановлено особу загиблого – 54-річного жителя с.Кривоброди, Косівського району.

Під час огляду тіла чоловіка виявлено тілесні ушкодження у вигляді вогнепальних дробових поранень тулуба та голови.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження передбачене ч. 1 ст. 115  (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та розпочала пошуки злочинця.

У ході проведених слідчих (розшукових) заходів встановлено, що до злочину причетний 29-річний житель Косівського району, раніше судимий  за крадіжки  з проникненням та за незаконне поводження зі зброєю,  та оголошено його у розшук.

13 серпня в результаті проведених пошукових заходів, оперативні працівники розшукали та затримали злочинця в одному із сіл Коломийського району. Йому вже оголошено про підозру та вирішується питання про обрання судом міри  апобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зловмисник зізнався  скоєному. Йому загрожує ув’язнення терміном від семи до п’ятнадцяти років.

У підозрюваного вилучено та направлено на експертизу предмет схожий на обріз мисливської рушниці. За результатами експертизи буде вирішено питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення злочину передбаченого ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також: В Івано-Франківську сталася аварія за участі трьох автомобілів. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...