На Франківщині водій автобуса напідпитку перевозив пасажирів

Під час операції “Перевізник”, з метою профілактики правопорушень на пасажирському транспорті, 14 серпня, близько 7 години ранку, у Надвірній поліцейські зупинили маршрутний автобус “Mercedes-Benz...

Під час операції “Перевізник”, з метою профілактики правопорушень на пасажирському транспорті, 14 серпня, близько 7 години ранку, у Надвірній поліцейські зупинили маршрутний автобус “Mercedes-Benz Sprinter”, водій якого перебував за кермом з явними ознаками сп’яніння.

При спілкуванні з поліцейськими 40-річний водій, житель Надвірнянського району, відмовився пройти повірку на алкотестері та в медичному закладі, добровільно зізнавшись, що дійсно перебуває у стані алкогольного сп’яніння, повідомили у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Поліцейські зупинили його у Надвірній, щойно той з пасажирами виїхав у рейс по приміському маршруту сполученням “Надвірна-Камінна”.

Нетверезого шофера негайно відсторонили від керування та задокументували адмінправопорушення, склавши стосовно нього протокол.

У протоколі в графі “пояснення особи, яка притягається до адміністративної відповідальності”, водій письмово зазначив, що керував автомобілем та відмовляється від проходження огляду в медичному закладі, оскільки із допущеним правопорушенням згідний та вину свою визнає.

Поліція звертається до громадян проявляти правосвідомість та заявляти у поліцію про такі факти, щоб не наражати себе та оточуючих на небезпеку під час дорожнього руху.

Читайте також: Травмована рука і голова: на франківку “посипалась” зупинка

Категорії
Новини
Новини
Loading...