Поблизу Франківська у незаконному МАФі продавали алкоголь неповнолітнім. ФОТО

16 серпня 2018 року в рамках відпрацювань увагу робочої групи привернула малопомітна місцина, яка знаходилась на околиці міста за юридичною адресою: вул. Чумака, 85,...

16 серпня 2018 року в рамках відпрацювань увагу робочої групи привернула малопомітна місцина, яка знаходилась на околиці міста за юридичною адресою: вул. Чумака, 85, с. Вовчинець, Івано-Франківської міської ради.

Місцеві жителі давно скаржилися на постійні факти розпивання спиртного та продажу його усім категоріям населення в тому числі і неповнолітнім. Таку інформацію повідомили на фейсбук-сторінці “Тверезий Івано-Фарнківськ”.

Після певних спостережень представниками робочої групи встановлено факт продажу алкоголю неповнолітній особі в пересувному МАФі під назвою “Бартерок”, яку було затримано, поруч із місцем вчинення правопорушення.

Світлина від Тверезий Франківськ.

Світлина від Тверезий Франківськ.

Цікавим виявився той факт, що під час складання протоколу про адміністративне правопорушення зі слів самих же власників будь-яких дозвільних документів на підприємницьку діяльність, ліцензії на продаж алкоголю чи то дозволу на розміщення самого МАФу у них немає, як і зрештою санітарних книжок, оскільки прояви антисанітарії там помітно і неозброєним оком.

Продавець МАФу під час реалізації спиртного не вважав за потрібне поцікавитися віком особи, якій здійснив продаж. Водночас варто відзначити, що в ході складання матеріалів продавець добросовісно визнав свою провину.

Світлина від Тверезий Франківськ.

Представниками КП “Муніципальна Варта” складено протокол за статтею 156 (2) кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме продаж алкоголю неповнолітнім.

Робоча група наполегливо звертається до представників та власників торгових закладів із закликом не здійснювати продаж алкоголю неповнолітнім, тим самим не порушувати норми чинного законодавства, бути свідомими та відповідальними.

Читайте також: На Прикарпатті від початку серпня під колеса автівок потрапили 10 пішоходів

Категорії
Новини
Новини
Loading...