Хліба та видовищ: які фестивалі незабаром відбудуться у Франківську

Виконком погодив проведення в Івано-Франківську кількох загальноміських фестивальних заходів, які пройдуть у форматі ярмарок та виставок-продажів.  25-26 серпня в Івано-Франківську відбудеться щорічний фестиваль “Винограду...

Виконком погодив проведення в Івано-Франківську кількох загальноміських фестивальних заходів, які пройдуть у форматі ярмарок та виставок-продажів.

 25-26 серпня в Івано-Франківську відбудеться щорічний фестиваль “Винограду та вина 2018”. Початок 25 серпня на площі Ринок о 12:00 год., інформує Курс.

26 серпня на Вічевому майдані ушкварить “Лабух-фест”. Фестиваль весільно-ресторанної музики заграє о 16.00 і пройде як своєрідний конкурс. Для найкращих лабухів передбачили призовий фонд – 46 тис. грн.

Фестиваль-ярмарок “Свято хліба і сиру” влаштують 2 вересня на площі Ринок. Початок об 11.00. На його проведення виконком виділив 40 тис. грн. Прикметно, що на восьмий раз щорічне “Свято хліба”, яке традиційно було присвячене завершенню збору врожаю, зазнало змін і стало також “сирним”.  

В контексті свята обіцяють зберегти виставку-продаж кондитерської та пекарської продукції, майстер-класи для батьків та дітей, конкурси “Найращий коровай” та “Станіславський пляцок”, які були у попередні роки.

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...