На Франківщині жінка занедбала семеро малолітніх дітей. ФОТО

Старший  інспектор ювенальної превенції Надвірнянського відділу поліції разом з працівниками служби у справах дітей Переріслянської ОТГ перевірили умови проживання та виховання дітей в одній з...

Старший  інспектор ювенальної превенції Надвірнянського відділу поліції разом з працівниками служби у справах дітей Переріслянської ОТГ перевірили умови проживання та виховання дітей в одній з сімей у якій є семеро діток віком від кількох місяців до 8 років.

Про це повідомили в Ювенальній Превенції Прикарпаття.

40-річна матір малолітніх хлопчиків та дівчаток не дбає про їх потреби. У будинку – безлад та антисанітарія, харчування дітей також не є відповідним потребам маленьких дітей.

Зважаючи на це, поліцейські з представниками ОТГ безпосередньо на місці визначили, що і як слід негайно зробити, щоб покращити ситуацію у цій сім’ї. 

Багатодітну жінку, яка через байдужість довела своїх дітей та оселю, у якій вони мешкають, до такого жахливого стану, поліцейські притягнули до адмінвідповідальності. Якщо ж вона не змінить свого ставлення до виконання батьківських обов’язків, то може позбутися й батьківських прав на них.

Читайте також: На Прикарпатті поліція взяла під контроль горе-матір через недогляд за 6 дітьми. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...