На Прикарпатті затримали на хабарі посадовця Державної міграційної служби. ФОТО

Працівники Управління захисту економіки в Івано-Франківській області викрили на хабарі посадовця Державної міграційної служби. Керівник одного із районних секторів Управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області...

Працівники Управління захисту економіки в Івано-Франківській області викрили на хабарі посадовця Державної міграційної служби.

Керівник одного із районних секторів Управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області вимагав 9 тисяч гривень неправомірної вигоди за позачергове виготовлення та видачу паспортів громадянина України для виїзду за кордон.

Сьогодні 21.08.2018 оперативниками Управління захисту економіки в Івано-Франківській області спільно з слідчими ГУНП в Івано-Франківській області та обласного управління СБУ за процесуального керівництва військової прокуратури Івано-Франківського гарнізону затримали посадовця при одержанні останньої частини хабара в розмірі 1 тисячі гривень.

Наразі посадовця затримано у порядку ст. 208 Кримінального Кримінального процесуального кодексу України, йому загрожує покарання передбачене ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції статті такий злочин карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Читайте також: Поліцейські кінологи показали роботу своїх чотирилапих помічників вихованцям дитячого центру. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...