У Івано-Франківську ювенальні поліцейські провели ранкову руханку з школярами. ФОТО

“Зарядка із school police officer” та фаховим тренером під жвавий музичний супровід не лише збадьорила учнів Івано-Франківської ЗШ №24, а й додала хорошого настрою на увесь день. ...

“Зарядка із school police officer” та фаховим тренером під жвавий музичний супровід не лише збадьорила учнів Івано-Франківської ЗШ №24, а й додала хорошого настрою на увесь день. 

Молодші школярі під час ранкової розминки  на свіжому повітрі старанно намагалися повторювати вправи за інструктором та поліцейськими. Судячи з задоволених облич та посмішок хлопчиків та дівчаток їм дуже сподобався такий нестандартний початок занять у школі, – повідомляє ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

Цікаві масові спортивно-оздоровчі заходи надалі плануються й в інших івано-франківських загальноосвітніх навчальних закладах.

На переконання начальника відділу ювенальної превенції ГУНП в Івано-Франківській області  Алли Бойчук, саме в такій невимушеній атмосфері формується довіра та повага дітей до поліції. Під час спільних позаурочних занять швидше налагоджується комунікація з школярами,  адже діти сприймають поліцейських як приклад для наслідування, як  своїх старших порадників та захисників.

Школярики та їх вчителі щиро дякували за приємне та корисне заняття, яке спонукає їх до подальших занять спортом та  здорового способу життя. А ще школярі сьогодні отримали подарунок від гостей – футбольний м’яч. Його директору Івано-Франківської ЗШ №24 Ігору Мельничуку передала тренер-викладач з легкої атлетики  Івано-Франківської обласної організації ФСТ “Динамо” Олена Мельник.

Читайте також: У Франківську школярі привітали онкохворого хлопчика з Першим вересня. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...