Франківські патрульні оперативно затримали чоловіка, що вчинив крадіжку у церкві. ФОТО

Надвечір 6 вересня екіпаж патрульної поліції отримав інформацію, що по вулиці Незалежності біжить чоловік з жіночою сумочкою. Поліцейські вирішили перевірити інформацію, тому почали шукати...

Надвечір 6 вересня екіпаж патрульної поліції отримав інформацію, що по вулиці Незалежності біжить чоловік з жіночою сумочкою. Поліцейські вирішили перевірити інформацію, тому почали шукати підозрілого чоловіка.

Про це інформує МІСТО з посиланням на Патрульна поліція Івано-Франківської області.

На перехресті вулиць Незалежності та Степана Бандери патрульні побачили чоловіка, який підходив під орієнтування. У руках невідомий тримав чоловічий гаманець. Спілкуючись з поліцейськими, чоловік зізнався, що гаманець дійсно його, а гроші, які всередині – чужі.

Затриманим виявився 34-річний уродженець Закарпатської області. Він розповів, що у Церкві Царя Христа таємно викрав жіночу сумку і кинувся тікати. По дорозі гроші переклав у свій гаманець, а сумку і телефон потерпілої викинув.

Патрульні знайшли всі речі 39-річної франківки,а на місце події викликали слідчо-оперативну групу. За вчинення крадіжки затриманому загрожує кримінальна відповідальність.

Читайте також: У Франківську злочинець пограбував і побив жінку у власній квартирі

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...