У Франківську перевірили стан маршруток та культуру спілкування водіїв. ФОТО

В Івано-Франківську провели обстеження якості перевезень в громадському транспорті. Перевіряли санітарний стан автобусів, видачу квитків за проїзд, культуру спілкування водіїв, зовнішній стан транспортних засобів,...

В Івано-Франківську провели обстеження якості перевезень в громадському транспорті. Перевіряли санітарний стан автобусів, видачу квитків за проїзд, культуру спілкування водіїв, зовнішній стан транспортних засобів, перевезення пільгових категорій.

Про це повідомив у соцмережі Фейфсбук начальник управління транспорту і зв’язку Олег Ганчак.

“Варто зазначити, що перевізники ввели в експлуатацію автобуси, які були на капітальному ремонті на маршрутах 23, 32 ,34 , 26, 39, 37, 38, 42, 43 . Ремонт помітний і пасажирам, які залишали добрі відгуки щодо зовнішнього вигляду, стану салону на відремонтованих тз. Були і зауваження, пропозиції. Виявлені недоліки будуть опрацьовані з перевізниками та виправлені. На перевізників, які порушують умови договорів перевезення пасажирів, складено акти. Робота та рейди продовжуємо. Дякую активістам за участь і допомогу”, – написав Ганчак.

Звернули увагу і на те, що почався навчальний рік, тому перевірили, як виконуються рішення щодо перевезення учнів безкоштовно, провели роз’яснювальну роботу з водіями.

Читайте також: Матусі з Франківська можуть повідомити чиновникам, де їм незручно гуляти із візочками

Категорії
Новини
Новини
Loading...