Автомобіль для деяких водіїв є знаряддям убивства, – Голубош про загибель 7 людей у ДТП

За минулу добу в Івано-Франківській трапилося три аварії, в яких загинуло 7 осіб.  З цього приводу керівник прикарпатської поліції Володимир Голубош звернувся до учасників...

За минулу добу в Івано-Франківській трапилося три аварії, в яких загинуло 7 осіб. 

З цього приводу керівник прикарпатської поліції Володимир Голубош звернувся до учасників дорожнього руху.

“… Не можу підібрати слова… На Прикарпатті за дві доби у аваріях загинуло 7 людей. Моторошно, страшно і, головне, розумієш, що людське життя не повернути. Але б’ємо на сполох, щоб нас почули інші…”, – наголошує Голубош.

Чоловік, дружина і двоє маленьких діток – загинули у аварії на Коломийщині вчора. Трохи пізніше – загибель мотоцикліста у Надвірній. Півгодини по опівночі – аварія у Рогатинському районі, яка забрала життя водія і пасажира. Всі ці трагедії майже за один день.

“Це важко усвідомити, а ще важче уявити себе на місці рідних загиблих, які не дочекалися своїх найдорожчих: дітей, батьків, коханих.  Ще гірше, коли розумієш, що ці трагедії стаються через людську необачність і безвідповідальність.

Тому звертаюся до  водіїв: якщо у ваших руках кермо автомобіля, не будьте легковажними, не відволікайтеся на розмови по телефону, не йдіть на ризикові маневри, обганяючи автомобілі та не перевищуйте швидкість руху.

Зрозумійте, що без усвідомлення небезпеки за кермо краще не сідати, інакше автомобіль для таких водіїв є знаряддям убивства. Є безліч причин і порушень Правил, які призводять до аварій, а наслідки – або смерть або каліцтво.

Тому всім, кому не байдуже власне життя і життя найдорожчих вам людей, візьміть ці застереження до уваги, коли вирушаєте в дорогу, особливо водії.

Біда і небезпека на дорозі стається коли її не остерігаються”, – додає керівник прикарпатської поліції.

Читайте також: Подробиці ДТП у Коломиї: прибули родичі загиблих з Чернівців та встановлено причину аварії

Категорії
Новини
Новини
Loading...