У Франківську водій на “бляхах” в’їхав у машину патрульних. ФОТО

У суботу, 8 вересня, в Івано-Франківську автівка на іноземній реєстрації пошкодила машину патрульних. Це сталося на розі вулиць Бельведерської і Вороного, пише Репортер з...

У суботу, 8 вересня, в Івано-Франківську автівка на іноземній реєстрації пошкодила машину патрульних.

Це сталося на розі вулиць Бельведерської і Вороного, пише Репортер з посиланням на оперативний чат патрульної поліції області.

“На перехресті вулиць Бельведерська-Вороного, рухаючись по вулиці Бельведерській у бік вулиці Довгої по головній дорозі з другорядної (Вороного) виїхав автомобіль Shkoda Felicia д.н.з польська реєстрація”, – йдеться у повідомленні.

За даними поліції, автівка не надала перевагу в русі патрульним і зіткнулася зі службовим автомобілем Toyota Prius. На водія 1976 року народження склали матеріали за ст. 124 (Порушення водіями правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажів, шляхів, шляхових споруд чи іншого майна).

Стаття передбачає покарання – від одного до чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від трьох до шести місяців.

Читайте також: Автомобіль для деяких водіїв є знаряддям убивства, – Голубош про загибель 7 людей у ДТП

Категорії
Новини
Новини
Loading...