В Івано-Франківську читали вірші на драбині. ФОТО

Учора, 9 вересня, в парку Шевченка у Франківську відбулася мистецька акція “Драбина”. Організатор акції – “Фундація регіональних ініціатив”, Всеукраїнська молодіжна громадська організація, пише МІСТО. Франківські...

Учора, 9 вересня, в парку Шевченка у Франківську відбулася мистецька акція “Драбина”.

Організатор акції – “Фундація регіональних ініціатив”, Всеукраїнська молодіжна громадська організація, пише МІСТО.

Франківські митці та гості вилазили на драбину та звідти читали свої вірші, декламували улюблених письменників, співали. На заході виступали Богдан Кирста, Оля Новак, Герда Соняш, Роман Мельник, Ірина Федорів та інші. До слова запрошували всіх охочих.

Драбина слугувала імпровізованою сценою, аби зробити мистецтво близьким для кожного.

“Ми виносимо творчість за межі приміщень на вулицю і закликаємо тебе стати частиною цього дійства!”, – закликали організатори дійства.

Учасниця читань поетеса Герда Соняш вбачає у такій акції хорошу ініціативу:

“Подібні заходи — це хороша можливість поділитися творчістю в неофіційній атмосфері. Напевно, найбільш корисно це для новачків і тих, у кого серце падає в п`яти від слів “публіка” чи “сцена”. Бо головне тут — відкритість і щирість, а не майстерність і новаторство. Часто саме перша підтримка слухачів дає поштовх до творчого розвитку. Окрім того, “Драбина” проводиться у людних місцях, а отже, привертає увагу до культури та мистецтва” – додає поетеса.

Читайте також: В Івано-Франківську відбувся “Каскад Фест”. ФОТО

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...