Прикарпатський священик просить небайдужих допомогти врятувати життя його сину

Священик із Галича Іоан Кузь просить допомогти у порятунку сина. Отець Іоан Кузь звертається до небайдужих людей. До 20 жовтня слід зібрати суму –  7488...

Священик із Галича Іоан Кузь просить допомогти у порятунку сина.

Отець Іоан Кузь звертається до небайдужих людей. До 20 жовтня слід зібрати суму –  7488 євро, яку слід оплатити на рахунок за лікування у клініці за кордоном, – пише МІСТО.

Діагноз у сина – Кузя Івана Івановича – неспецифічний виразковий коліт, тотальний, хлопець має інвалідність з дитинства ІІ-ої групи. Лікування проходитиме в Німецькій клініці UKSH, місто Кіль.

“Молюся за усіх благодійників! Крім того, маємо рекомендації лікаря щодо зміни препарату, оскільки він описав стан як такий, що тяжіє до важкого, а попередні препарати не дають в даний час потрібного терапевтичного ефекту . Новий препарат “Entyvio” Takeda є дуже дорогим (вартість в Україні понад 150 000 гривень за одну ін’єкцію, у Європі його можна придбати за ціною близько 100 000 гривень ) – сума захмарна, але лікування необхідно продовжувати і я шукатиму всі можливості, щоб син далі лікувався. Я щиро прошу Вашої молитовної підтримки, добрих думок і побажань, поширення мого прохання про допомогу, надіюся, Господь пошле людей, котрі зможуть допомогти оплатити лікування у клініці, яке дарує синові життя”, – звертається у Фейсбуку отець Іоан.

Номер картки Приватбанку для переказу коштів –  4731219600239002, Кузь Іван Михайлович.

Читайте також: Молодий прикарпатець потребує допомоги небайдужих у боротьбі з важкою недугою. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...