Відома франківка Анна Заячківська презентувала “романтичну” картину на виставці в Нью-Йорку. ФОТО

Відома модель та володарка титулу “Міс Україна 2013” Анна Заячківська представила свою нову роботу “The beginning of the romance”. Арт-показ проходив в галереї HG...

Відома модель та володарка титулу “Міс Україна 2013” Анна Заячківська представила свою нову роботу “The beginning of the romance”.

Арт-показ проходив в галереї HG Contemporary на Мантхетені. Це була групова виставка під назвою “Surface” – “Поверхня, яка об’єднала роботи як молодих, так і званих художників.

Окрім Анни Заячківської, відомої в мистецькому світі, як Анна Зая (Anna Zaia), свої роботи також презентували Карл МакКроу, Стівен Уілсон, Олександра Мантс, Соланг Умутоні, Джеррі МакЛафлін та Мехвіш Ікбал, пишуть Версії.

Ми думаємо, молимось, живемо, любимо, посміхаємось / плачемо …

Ми представляємо почуття, мрії, важливі повідомлення через мистецтво, на полотнах! Багато годин я витратила на створення цієї картини! Моє серце і душа всередині неї!, – написала Анна в своєму Інстаграм.

А днями зіркова франківчанка стала гостею нової виставки відомого фотохудожника Дена Елдона “Подорож – це місце призначення”.

Світлина від Philippe-Artus H-g.

Світлина від Philippe-Artus H-g.

Світлина від Philippe-Artus H-g.

Читайте також: Франківський гурт “Цвіт Кульбаби” презентував сингл нового альбому “ПоБарабану”. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...