Правоохоронці вилучили в прикарпатця зброю та набої

У жителя Коломиї правоохоронці вилучили зброю та набої до неї. В ході раніше розпочатого кримінального провадження (ч.4 ст.296 ККУ) поліцейські провели обшук в домоволодінні...

У жителя Коломиї правоохоронці вилучили зброю та набої до неї.

В ході раніше розпочатого кримінального провадження (ч.4 ст.296 ККУ) поліцейські провели обшук в домоволодінні фігуранта та виявили предмети схожі на патрони та пістолет, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківської області.

У 30-річного жителя м. Коломиї в будинку під час обшуку виявили предмети схожі на патрони калібру 9 мм. – 17 шт., пістолет без серії та номеру, дві металеві коробки з речовиною схожою на порох, двома відстріляними гільзами та 36 патронів до малокаліберної зброї, які останній зберігав незаконно.

Боєприпаси та зброю правоохоронці вилучили та направили на проведення експертизи.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться слідство.

Читайте також: На Прикарпатті виявили групу нелегалів

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...