У Стопчатові Косівського району оновлять небезпечний міст

Мости та інші штучні споруди перебувають на постійному контролі Служби автомобільних доріг у Івано-Франківській області та підрядних організацій, які відповідають за їх експлуатаційне утримання....

Мости та інші штучні споруди перебувають на постійному контролі Служби автомобільних доріг у Івано-Франківській області та підрядних організацій, які відповідають за їх експлуатаційне утримання. Двічі на рік – навесні та восени – їх обстежують, насамперед найпроблемніші.

До таких належить міст через річку Лючка у Стопчатові Косівського району на дорозі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський. Заступник начальника Служби автомобільних доріг Юрій Чорнописький разом із працівниками відділу з ремонту та есплуатаційного утримання штучних споруд і підрядної організації провели обстеження та склали дефектні акти, – йдеть в повідомленні на сайті Укравтодор.

Потребують додаткового укріплення друга проміжна опора мосту, потрібно провести регуляцію русла річки. Роботи проводитиме філія Івано-Франківського облавтодору “Коломийська ДЕД”. Також на вересень заплановано влаштування асфальтобетонного покриття на мосту.

Читайте також: Цієї ночі у Франківську близько тридцяти протестувальників ночували у Білому домі. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...