У Франківську поліція затримала чоловіка, який посеред вулиці домагався дівчини. ФОТО

Це трапилося у понеділок, десятого вересня, по вулиці Тичини, 8. “О 12 годині дня, нікого не зачіпаючи, на мене накидається чоловік і починає мене...

Це трапилося у понеділок, десятого вересня, по вулиці Тичини, 8.

“О 12 годині дня, нікого не зачіпаючи, на мене накидається чоловік і починає мене “домагатися”- розпускає руки, притискає мене. Я його відштовхую і починаю тікати – він швидко йде за мною, та щось кричить у слід”, – розповідає франківка Юлія.

Жінка зауважила, люди які йшли навколо, навіть не звертали уваги на ситуацію.

“Забігши до магазину побутової техніки, попросила чоловіків захистити мене. В цей час я викликала наряд патрульної поліції. Дуже дякую за швидке реагування – буквально за 2 хв поліція прибула на місце події. І тут я відчула себе в повній безпеці, адже поліція вжила всіх необхідних заходів”, – каже жінка.

Чоловік на питання патрульних “для чого ви лізли до дівчини?” – відповів досить коротко: “Я хочу жінки”.

У патрульній поліції “Галці” підтвердили інформацію і додали, чоловік – 42-річний житель Рогатинського району. Як виявилося, домагався до жінок він не вперше. Його доставили у психлікарню, адже він там лікувався два роки тому.

На питання, чого він чіплявся до дівчини, затриманий громадянин відповідав: “Я хочу жінки”. 

“Хочу зазначити, що не потрібно мовчати та боятися, слід зразу реагувати, а не впадати в паніку. Адже на моєму чи вашому місці може бути чиясь дитина, яка не зможе себе захистити”, – наголосила потерпіла.

Читайте також: Франківчани зможуть розповісти про злочинців у владі

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...