На Богородчанщині чоловік поцупив у тещі близько 900 доларів

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області виніс вирок мешканцю Луганщини, котрий на Богородчанщині обікрав свою тещу. Так, у травні поточного року, мешканець Луганщини, проживаючи з 2015...

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області виніс вирок мешканцю Луганщини, котрий на Богородчанщині обікрав свою тещу.

Так, у травні поточного року, мешканець Луганщини, проживаючи з 2015 року у селі Дзвиняч Богородчанського району з дружиною у будинку її матері поцупив 870 доларів США – це були заощадження, котрі потерпіла ховала у скринці. Гроші зловмисник витратив на власні потреби, інформує “Галка“.

У суді чоловік визнав свою провину і сказав, що 100 доларів вже повернув потерпілій. Решту, каже, віддасть згодом, про що написав розписку.

Опрацювавши всі докази, суд встановив вину затриманого за статтею 185 Кримінального кодексу України ч.1 (Таємне викрадення чужого майна) і виніс йому покарання у вигляді громадських робіт строком на 180 годин. Крім цього він мусить виплатити 22 тисячі 303 гривні заподіяної майнової шкоди потерпілій.

Читайте також: У Калуші молодик побив та пограбував літнього чоловіка

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...