Прикарпаття посідає восьме місце в країні за обсягом продажу деревини

Частка Івано-Франківщини у загальнодержавних обсягах реалізації продукції лісового господарства у 2017 році склала 6,1%, що відповідає восьмому місцю серед регіонів держави. Про це “Галку” інформують в...

Частка Івано-Франківщини у загальнодержавних обсягах реалізації продукції лісового господарства у 2017 році склала 6,1%, що відповідає восьмому місцю серед регіонів держави.

Про це “Галку” інформують в головному управлінні статистики області.

За 2017 рік реалізовано продукції (товарів, послуг) лісового господарства на 843,8 мільйонів гривень, що на 21,1% більше, ніж роком раніше.

Майже 73% загальнообласних обсягів реалізації забезпечили лісогосподарські підприємства Рожнятівського, Долинського, Надвірнянського, Верховинського районів та Івано-Франківської міської ради.

У розвиток підприємств лісового господарства та лісозаготівель області у 2018 році було спрямовано 12,6 мільйонів гривень  капітальних інвестицій.

На підприємствах лісогосподарського комплексу області у першому півріччі 2018 року було зайнято дві тисячі 900 осіб. Їхня середня заробітна плата –  вісім тисяч 309 гривень на місяць.

Читайте також: В Івано-Франківську оголошно конкурси на посади директорів двох шкіл

Категорії
Новини
Новини
Loading...