Франківському активісту-переселенцю розбили скло в машині і кинули в салон гранату. ФОТО

Як раніше повідомлялося, на початку вересняголова благодійної організації “Благодійний фонд «Підліток»”, переселенець із Луганська, Сергій Попов повідомив, що йому погрожують. Тоді на його дверях квартири...

Як раніше повідомлялося, на початку вересняголова благодійної організації “Благодійний фонд «Підліток»”, переселенець із Луганська, Сергій Попов повідомив, що йому погрожують.

Тоді на його дверях квартири у селі Крихівці наліпили листок з написом: “В цій квартирі живе луганська наволоч. ГЕТЬ з Української землі”. Чоловік сприйняв цей факт як погрозу та пряму дискримінацію за місцем народження і проживання, повідомляє Галка.

“Ми комусь сильно наступили на хвіст. Я не приховую, що я і моя сім’я з Луганська. Ми не приховуємо, що займаємося захистом прав переселенців – особливо на землю”, – прокоментував інцидент Сергій Попов.

Днями активісту продовжили погрожувати: вночі 13 вересня його автомобіль намагалися підірвати.

Про це Сергій Попов повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook.

“Погрози на мою адресу продовжуються. Вночі намагалися підірвати нашу машину. Розбили скло і кинули в салон гранату. В нормальному демократичному суспільстві таке навряд чи б трапилося. Але як казав відомий політик: «Маємо те, що маємо». Слів нема. Коментувати не буду”, – йдеться в повідомленні.

У прес-службі ГУНП в Івано-Франківській області “Галці” підтвердили факт правопорушення.

“Подія сталася вночі з 12 на 13 вересня. Пошкоджено автомобіль, в салоні якого знайшли ймовірно вибуховий пристрій. Наразі його відправили на експертизу. Правопорушення зареєстрували згідно з ч.1 ст.296 (хуліганство) КК України. На місці події працювала слідча оперативна група. Особа зловмисника поки не встановлена”.

Читайте також: На вулиці Галицькій виявили підривачі до системи “Град” і ручну гранату. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...