Поліцейські роти спецпризначення проходять навчання. ФОТО

Спеціалізований навчальний курс короткострокового підвищення кваліфікації спецпризначенців прикарпатської поліції проходить на базі полігону військової частини Нацгвардії. Начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області...

Спеціалізований навчальний курс короткострокового підвищення кваліфікації спецпризначенців прикарпатської поліції проходить на базі полігону військової частини Нацгвардії.

Начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош, акцентував увагу поліцейських на важливості їх проведення.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

“Навчання є удосконаленням уже набутих знань. Адже ви маєте професійно і майстерно володіти навиками спецпризначенця необхідні у виконанні службових завдань”, зазначив очільник поліції Івано-Франківщини.

У програмі навчань – проходження психологічних тестів, фізична підготовка: крос, виконання вправ на перекладині та віджимання; вогнева підготовка, основи військової топографії, тактична та інженерна підготовка, також здобуття навиків надання медичної допомоги потерпілим та виконання спеціального ввідного завдання, яке полягає у виявленні та затриманні злочинців.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Командир роти поліції особливого призначення Михайло Ковалюк зазначив, шо ці навчання є плановими і сподівається на добрий загальний командний результат навчань.

Читайте також: В соцмережі розшукують свідків ДТП, у якій збили пішохода

Категорії
Новини
Новини
Loading...