На Прикарпатті троє молодиків битою побили односельчанина

За повідомленням про вчинення бійки у селі на Коломийщині поліція розпочала розслідування, інформує Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.  За допомогою до поліції звернувся 22-річний мешканець одного із сіл району повідомивши, що вчора надвечір біля сільського...

За повідомленням про вчинення бійки у селі на Коломийщині поліція розпочала розслідування, інформує Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

 За допомогою до поліції звернувся 22-річний мешканець одного із сіл району повідомивши, що вчора надвечір біля сільського магазину до нього підійшло троє його односельчан і побили його битою.

Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, з’ясувала причетність до інциденту трьох молодих чоловіків, які до приїзду поліції втекли з місця події.

Встановлено, що коли потерпілий перебував у сільському магазині, до нього підійшла компанія односельчан і розпочала з’ясування стосунків. Зі слів потерпілого, вони безпричинно, за допомогою дерев’яного предмету ззовні схожого на биту, спричинили йому тілесні ушкодження.

Чоловіка доставили до лікувального закладу та діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій грудної клітки.

За «гарячим слідом» одного із порушників 30-річного віку, затримано в порядку ст. 208 КПК, двох інших наразі розшукують. На даний час готується оголошення йому підозри у вчиненні хуліганських дій (ч.4 ст.296 (Хуліганство) ККУ) та обрання судом міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

Читайте також: На Франківщині господарі застали у будинку злодія та викликали поліцію. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...