Студенти ІФНМУ представили виставку внутрішніх органів людини у вигляді квітів. ФОТО

Студенти, викладачі та випускники Івано-Франківського національного медичного університету святкують 73-тю річницю з дня заснування навчального закладу.  Святкування розпочалося з святкового концерту у внутрішньому дворику...

Студенти, викладачі та випускники Івано-Франківського національного медичного університету святкують 73-тю річницю з дня заснування навчального закладу.

 Святкування розпочалося з святкового концерту у внутрішньому дворику університету. Студенти презентують виставку, в якій поєднали квіткові композиції з лікарською справою, пише КУРС.

https://kurs.if.ua/media/gallery/full/p/h/photo_2018-09-19_15-21-18.jpg

“Нас переповнює радість, що ми працюємо і навчаємося в такому чудовому закладі, якому вже 73. Хай наші студенти будуть добрими наступниками тих лікарів, яких ми вже випустили. Вони сьогодні тут присутні. Хочу, щоб наш університет розвивався. Хочу, щоб він був найкращий і процвітав. Любимо нашу альма-матер, і хай їй щастить”, – привітав присутніх ректор ІФНМУ Микола Рожко.

https://kurs.if.ua/media/gallery/full/p/h/photo_2018-09-19_15-21-27.jpg

У концертній святковій програмі кожен факультет представляє свій номер. Від стоматологічного факультету відбудеться прем’єра пісні від учасника талант-шоу “Голос Країни” Арсена Вітрецького. Від іноземних студентів дует Айдан Мамедової та Срінівасана Сашанка заспіває відому українську народну пісню. Вперше гімн українських лікарів представить університетська народна чоловіча хорова капела “Сурма”. Також виступить ансамбль “Дружба”, танцювальний батл готує студентський ансамбль народного танцю “Арт”.

Читайте також: Йога і танці з хустинкою, – як відпочивають франківські пенсіонери у таборі. ФОТО, ВІДЕО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...