Жителів Богородчанщини викрили у незаконному зберіганні зброї та боєприпасів

У 46-річного мешканця Богородчанського району виявили та вилучили 145 патронів малого калібру, які зберігав незаконно. Про це інформує Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській...

У 46-річного мешканця Богородчанського району виявили та вилучили 145 патронів малого калібру, які зберігав незаконно. Про це інформує Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

У двох інших чоловіків незаконний «ужинок» значно чисельніший – 53 предмети, схожі на патрони калібру 7,62 мм, 12 гільз, 24 предмети (патрони до мисливської гладкоствольної рушниці), мисливська рушниця «ТОЗ», нарізна гвинтівка невстановленого взірця, 1 скляна та 1 металева банка із речовиною схожою на порох, предмети (магазин до нарізної вогнепальної зброї та багнет). Наразі пояснити джерело надходження та мету зберігання зброї, набоїв та пороху чоловіки не спромоглися.

Усе вилучене направлено на експертне дослідження. За вказаними фактами незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами розпочато досудове слідство.

Читайте також: В 17 разів: Рада збільшила штраф за непристебнутий ремінь безпеки

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...