У Франківську презентували фільм, над яким працював тільки один чоловік. ВІДЕО

У середу, 19 вересня, в театрі кіно “Люм’єр” у Івано-Франківську презентували документальну короткометражку “Небо над головами”. Фільм розповідає історію підлітка Богдана, який відбував покарання...

У середу, 19 вересня, в театрі кіно “Люм’єр” у Івано-Франківську презентували документальну короткометражку “Небо над головами”.

Фільм розповідає історію підлітка Богдана, який відбував покарання у Прилуцькій виховній колонії, пише “Репортер”. Чи зможе він, попри усі життєві перешкоди,  налагодити життя на волі?

Після фільму режисер та головний герой, який з нареченою теж приїхав на презентацію, розмовляли з глядачами – їх було кілька десятків.

“Їхати у в’язницю було страшно, – розказує Василь Возняк. – Я уявляв собі лисих агресивних підлітків, а побачив дітей, які, можливо, зробили помилку, але в кожного з них є своя історія. Саме їх я і хотів почути”.

“У перший місяць після повернення додому було важко, боявся потрапити назад, – зізнається герой фільму Богдан. – Про те, що я був у колонії, знають тільки близькі”.

“Усе це – частково волонтерська робота, це не планувалося як фільм, – каже режисер Василь Возняк. – Мені замовили ролик,. Але я тоді вже трохи захопився режисурою, тому в результаті вийшов короткометражний фільм”.

Знімальної команди не було взагалі – Возняк робив усю роботу сам.  Бюджет обмежений –  чоловік знімав на фотоапарат.

За словами Василя Возняка, він планує надсилати відео і на фестивалі.

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...