У Липівському НВК ім. Стефана Качали пообіцяли полагодити покрівельне перекриття. ФОТО

У рамках робочої поїздки Рогатинським районом народний депутат України Віктор Шевченко завітав у Липівське НВК ім. Стефана Качали. Нині тут навчається більше 100 дітей....

У рамках робочої поїздки Рогатинським районом народний депутат України Віктор Шевченко завітав у Липівське НВК ім. Стефана Качали. Нині тут навчається більше 100 дітей. Із них – два десятки дошкільнят.

Парламентар поспілкувався і з дітками, і з педагогами. Останні кажуть: заклад має чим пишатись. Однак, проблем у школі – теж багато. Адже будівля зведена ще у 1972 році.

«Цього року падали дощі. І після ремонту ми побачили неприємну картину. Вся стеля пожовтіла від вологи. Навіть на підлозі була вода», – розповідає класний керівник 4 класу Степанія Савка.

Окрім дірявої покрівлі, яку треба замінити, у закладі так і не дочекались дитячого майданчика. Тож найменші не мають місця для ігор на свіжому повітрі.

«До нашої школи вперше приїхали такі поважні гості. Спільно обговорили ряд болючих для закладу проблем. Думаю, за сприяння Віктора Шевченка нам вдасться вирішити ці питання», – зазначила директор НВК Віра Вовчок.

Парламентар пообіцяв посприяти у якнайшвидшому вирішенні проблем Липівського НВК.

«Чудова школа, прекрасний педагогічний колектив. Є нагальна проблема із перекриттям. Постараюсь вирішити її якомога швидше. Бо не може учням на голову капати дощ. Діти мають навчатись у теплі та комфорті», – наголосив Віктор Шевченко.

#Віктор_Шевченко,#УКРОП,#85_округ

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

На правах реклами

Читайте також: У Івано-Франківську обіцяють не затримувати початок опалювального сезону

Категорії
Новини
Новини
Loading...