Люди заслуговують на якісну і надійну медицину, – Віктор Шевченко

Віктор Шевченко відвідав Рогатинську ЦРЛ. Народний депутат України оглянув заклад, поспілкувався із медиками та пацієнтами. На сьогодні Рогатинська ЦРЛ обслуговує 41 тисячу людей. В...

Віктор Шевченко відвідав Рогатинську ЦРЛ. Народний депутат України оглянув заклад, поспілкувався із медиками та пацієнтами. На сьогодні Рогатинська ЦРЛ обслуговує 41 тисячу людей.

В день тут приймають 160-180 пацієнтів. До того ж заклад розташований на перехресті доріг Тернопіль-Івано-Франківськ-Львів. І тут часто надають допомогу постраждалим у ДТП на дорогах, кількість яких, на жаль, щоразу збільшується.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

“Як і будь-яка державна лікарня, маємо багато проблем. Ремонту потребує терапевтичне відділення, операційний блок. Є ще багато старих вікон, які треба замінити. Потребуємо оновлення матеріально-технічної бази”, – зазначив головний лікар Рогатинської ЦРЛ Тарас Бандура.

Віктор Шевченко відзначив: у операційних відсутнє нормальне обладнання. Тому медики не мають можливості робити повноцінну діагностику. А тим більше, складні операційні втручання.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

“Перша необхідність – це лапароскоп, який дозволить без додаткового навантаження на організм робити діагностику та оперувати пацієнтів”, – зазначив нардеп.

Крім того, Віктор Шевченко оглянув палати лікарні та поспілкувався із пацієнтами.

“Люди повинні отримувати якісну медичну допомогу. Це стосується і палат, савнузлів, коридорів. Усе це має відповідати європейським нормам. Сприятиму, аби з державного бюджету були виділені кошти на ремонт лікарні. Бо люди заслуговують на якісну і надійну медицину”, – зазначив нардеп.

На правах реклами

Читайте також: У школах Прикарпаття розпочинатимуть день з молитви

Категорії
Новини
Новини
Loading...