Відомий хірург зі США навчатиметься в ІФНМУ. ФОТО

Днями в Івано-Франківському національному медичному університеті побував відомий американський кардіоторакальний хірург Юрій Кузич. Американський фахівець в рамках програми Фулбрайта вивчатиме післядипломну освіту в Україні...

Днями в Івано-Франківському національному медичному університеті побував відомий американський кардіоторакальний хірург Юрій Кузич. Американський фахівець в рамках програми Фулбрайта вивчатиме післядипломну освіту в Україні загалом та в ІФНМУ зокрема.

З медиком зі США зустрілась перший проректор ІФНМУ професор Ганна Ерстенюк та директор Навчально-наукового інституту післядипломної освіти ІФНМУ доцент Любомир Пелехан, інформує прес-служба ВНЗ.

“Хочу дослідити і вивчити систему української післядипломної медичної освіти у таких хірургічних спеціальностях, як офтальмологія, ортопедія, загальна хірургія, серцева і торакальна хірургія тощо”, — розповів Юрій Кузич.

За словами Любомира Пелехана, сторони вже розробили стратегію співробітництва в рамках цього проекту та запланували зустрічі з метою ознайомлення з післядипломною освітою в університеті.

Читайте також: Прикарпатські депутати дискутували через заборгованості перед бюджетниками

Категорії
Новини
Новини
Loading...