Справу батька і сина з Ланчина, що побили таксистів, скеровано до суду

Слідчим управлінням ГУНП в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області завершено досудове розслідування у досить гучному кримінальному провадженні за ч. 4 ст....
Слідчим управлінням ГУНП в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області завершено досудове розслідування у досить гучному кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство).

Так, досудовим розслідуванням установлено, що 22 червня підозрювані жителі Ланчина і батько, і син вчинили бійку з таксистами із числа місцевих жителів та провокували їх на конфлікт. Підготовленими заздалегідь предметами для нанесення тілесних ушкоджень, вони спричинили кільком особам легкі тілесні ушкодження та покинули місце події, повідомляє сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

У подальшому ужитими пошуковими заходами поліцією обидва підозрювані були затримані в порядку ст. 208 КПК України та судом застосовано запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави.

Розслідування, яке набрало розголосу серед громадськості, щодо так званої «все можливості» порушників, які вважаються у селі досить впливовими, завершено та скеровано до суду.

Більше того, позиція поліції у розслідуванні, яке перебувало на контролі керівництва ГУНП в області однозначна – законність і об’єктивність. Як результат – винні мають бути притягнуті до відповідальності, а дії правоохоронців повинні відповідати незмінному гаслу «Служити та захищати».

Днями обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті до Надвірнянського районного суду.

Читайте також: Учасники АТО в Карпатах за три дні зібрали понад 250 кг білих й лисичок. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...