У Франківську презентують Біблію для незрячих дітей «Заплющ очі. Дивись серцем»

Дитина розпочинає свій життєвий шлях із безлічі запитань. Вона ними засипає батьків, як тільки-но починає говорити. Але чому ж мовчить та малеча, якій не дано...

Дитина розпочинає свій життєвий шлях із безлічі запитань. Вона ними засипає батьків, як тільки-но починає говорити.

Але чому ж мовчить та малеча, якій не дано щастя бачити красу  довкілля? Чим прикрасити їхнє життя? Як подолати  смуток тих, хто обділений радістю світобачення? Як допомогти дитині, яка незряча або має послаблений зір, бути в суспільстві повноцінною людиною і знаходити відповіді на свої постійні «чому»?

Цьому допоможе один із проектів – вихід у світ Книги «Біблія для дітей. Заплющ очі. Дивись серцем».

Презентація цієї Книги відбудеться під час проведення прес-конференції 27 вересня о 12.30 в  Бібліотеці-філії №4 (м.Івано-Франківськ, вул.Коновальця, 132 а),  де також будуть висвітленні проблеми дітей та дорослих із порушенням зору, інформує “Галка”.

Також, під час прес-конференції, буде розглянуто питання про актуальність забезпечення маленьких громадян України дитячими книжками, надрукованими  шрифтом Брайля. Адже сьогодні в нашій держави мешкає багато юних читачів, які з нетерпінням чекають на вихід книг, що пронесуть їм насолоду та втіху.

Організатори видання звертаються до свідомих людей, яким не байдужа доля людей із порушення зору: не стійте осторонь даної проблеми , а активно включайтеся у волонтерський рух «Заплющ очі. Дивись Серцем» та інші громадські організації міста. Адже попереду чекає важлива робота: є ідеї відносно видання діткам, які незрячі чи мають послаблений зір, сучасних українських казок, історії в замальовках та малюнках тощо.

Тож допоможемо юним читачам із порушенням зору завдяки відповідному проекту долати життєві негаразди, бути повноправними громадянами суспільства, жити за Божими законами, знаходити в цьому радість життя.

 Прес-конференції вже відбулися  в Харкові, Одесі, Рівному, Житомирі та Києві.

Читайте також: У франківському суді встановили сучасну платформу для людей з інвалідністю. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...