Головний тренер ФК “Прикарпаття” поділився своїми враженнями від останнього матчу

У домашньому матчі 10-го туру Першої ліги “Прикарпаття” здобуло мінімальну перемогу над “Агробізнесом” (1:0), нарешті здолавши незручного для себе суперника. Після цього поєдинку своїми...

У домашньому матчі 10-го туру Першої ліги “Прикарпаття” здобуло мінімальну перемогу над “Агробізнесом” (1:0), нарешті здолавши незручного для себе суперника.

Після цього поєдинку своїми враженнями від гри поділилися головний тренер гостей Андрій Донець тренер та наставник івано-франківців Володимир Ковалюк, пише Westnews.

“Гра була важка…Агробізнес – незручний для Прикарпаття суперник. Ми грали разом з ними у минулому сезоні в Другій лізі і всі три гри програли, пропустили від них чимало голів. І сьогодні ми гру побудували так, щоб не пропустити знову контратаки, в які суперник дуже добре біжить, тобто старалися протидіяти їх контратакам. І шукали свої моменти, щоб виграти цю гру. Гра вийшла дуже бойовою, думаю, для уболівальника цікавою, бо була безкомпромісна боротьба з однієї чи іншої сторони… Але нам повезло трохи більше…”, – розповідає 

Він пояснив, чому його підопічні не забили пенальті. Та розповів про становищ ев турнірній таблиці.

“Хотів би привітати усіх уболівальників з перемогою. Ця перемога дуже важлива, тому що, якщо ми подивимось в турнірну таблицю, то є команди, які унизу, є команди, які угорі, і є команди, які боряться за середні місця. Нам хочеться боротися тільки за вищі місця. І ця перемога, думаю, дасть нам поштовх, щоб ми не думали хто нас має догнати, а щоб ми думали, кого догнати маємо ми. Це хочеться прищепити команді, хочеться вигравати…”, – додає він.

А супернику він побажав тільки перемог.

“Все буде добре в цій команді. Тому що команда непрогано грає. Я дивився багато матчів. Ну щось не вистачає. Як кажуть, не вистачає у футболі фарту і хочеться, щоб у вас швидше повернувся фарт. Тому що у вас є моменти і сьогодні ви могли забити першими. Нас воротар виручив і не знати, як склалася б гра. Але я думаю, що якщо є гра, то і очки прийдуть, результат прийде… Андрій Донець мені подобається як тренер. Ми разом з ним грали в одній команді і я тільки буду переживати за вас, уболівати в тому плані, що ми – дві команди, які прийшли з другої ліги, нам треба рости, нам треба кріпнути в першій лізі і я думаю, що з часом тут все буде добре”, – підсумував Володимир Ковалюк.

Читайте також: На Франківщині відбудеться “Свято Неба: october flight”. ПРОГРАМА

Категорії
Спорт
Новини
Loading...