Коли на Прикарпатті розпочнеться опалювальний сезон

Наступного тижня Мінрегіон планує провести заключну селекторну нараду щодо технічного стану підприємств теплокомуненерго і мереж, а також готовності до зими. Наступного тижня Кабінет міністрів...

Наступного тижня Мінрегіон планує провести заключну селекторну нараду щодо технічного стану підприємств теплокомуненерго і мереж, а також готовності до зими.

Наступного тижня Кабінет міністрів України може прийняти розпорядження про початок опалювального сезону в країні.

“Наступного тижня, я думаю, ми приймемо рішення щодо запуску опалювального сезону – приймемо на Кабінеті міністрів розпорядження про деякі питання опалювального сезону”, – про це під час брифінгу заявив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко

За словами віце-прем’єра, зараз Мінрегіон перевіряє технічний стан підприємств теплокомуненерго і мереж, а також їх готовність до опалювального сезону. Також наступного тижня планує провести заключне селекторну нараду з даного питання.

“На сьогоднішній день всі соціальні об’єкти готові. Житловий сектор йде за графіком і готовий майже на 99%”, – сказав Зубко.

Натомість на Прикарпатті ще точно не знають коли ж розпочнеться опалювальний сезон.

“Цього року опалювальний сезон має розпочатися як завжди 15 жовтня з коливанням одинтиждень плюс чи мінус”, – повідомив МІСТУ директор Департаменту житлової, комунальної політики та благо Михайло Смушак.

НАК “Нафтогаз України” заявляє, що запасів природного газу в підземних сховищах достатньо для комфортного проходження опалювального сезону 2018/2019 років.

Читайте також: Завтра набуває чинності закон, який полегшить боротьбу зі стихійними парковками

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...