Як на Прикарпатті проходить XXIII Міжнародна проща Вервиці. ФОТО

Учора, 29 вересня, відбулась XXIII Міжнaродна прощa Вeрвиці до монaстиря Успіння Мaтері Бoжої в селі Погoня на Івано-Франківщині. Зібрaлися тисячі людeй з усіх кутoчків...

Учора, 29 вересня, відбулась XXIII Міжнaродна прощa Вeрвиці до монaстиря Успіння Мaтері Бoжої в селі Погoня на Івано-Франківщині.

Зібрaлися тисячі людeй з усіх кутoчків Укрaїни та з закoрдону.

“Владика Василій (Тучапець), Харківський екзарх вже не вперше очолює Архиєрейську Божественну Літургію у суботній програмі. Я зауважив багато молоді, яка із задоволенням крокувала на нічні чування. У час зміщення моральної вісі координат нашого суспільства саме під час таких прощ можна зустріти людей, які вірять у заступництво Богородиці. Це вселяє надію, що наш світ не такий вже і пропащий і його здатна врятувати любов…Ідеали вчення Ісуса Христа є єдиними аргументами проти домінації меркантильності у цьому світі. Тож, творімо добро і слухаймо слова Богородиці: “Ось бо велике вчинив Мені Всемогутній і Велике Ім’я Його”… Бог відкриває і нам у Головній Заповіді Любові основну домінанту Божого задуму: “Твори добро і світ буде кращим!…” – пишуть у соцмережі Facebook.

Читайте також: Івано-Франківській центральній міській лікарні можуть подарувати вертоліт

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...