За знання про рідне місто старшокласники виграли безкоштовне навчання в університеті

В Університеті Короля Данила відбулася гра-квест «Туристичний Івано-Франківськ». Участь в заході взяли 7 команд старшокласників, серед них ЗОШ № 7, 14, 17, 18, гімназія...

В Університеті Короля Данила відбулася гра-квест «Туристичний Івано-Франківськ». Участь в заході взяли 7 команд старшокласників, серед них ЗОШ № 7, 14, 17, 18, гімназія №2, Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді.

У рамках квесту учням запропонували знайти 12 локацій – туристичних об’єктів по місту за підказками, які їм давались на кожній станції. На кожній з них юні знавці міста мали можливість «заробити» бали, відповідаючи на питання, відгадуючи загадки, демонструючи свої таланти, інформує Правда.іф.

На кожній локації учнів приймали студенти та викладачі Університету Короля Данила та Коледжу імені С.Граната. Для студентів це був перший такий досвід, адже вони, в ролі організаторів, мали можливість не лише оцінювати знання учнів, але й показати приклад майбутнім студентам.

Захід був цікавим, як для самих організаторів, адже студенти туристичної спеціальності мали можливість на практиці втілити отримані в навчальному закладі знання, так і для учнів, які продемонстрували неабиякі здібності, знання міста.

Захід мав на меті популяризацію серед молоді вивчення рідного міста, активного проведення дозвілля, розвиток туризму як одного з пріоритетних напрямків розвитку регіону.

Переможцями квесту стали: 1 місце – команда Гімназії №2, 2 місце – Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді, 3 місце – команда ЗОШ №7.

Переможці та учасники отримали цінні призи від організаторів заходу, зокрема 100%, 75% та 50% знижки на навчання в УКД та коледжах, цінні подарунки від партнерів УКД – будівельної компанії «Благо», ресторану Пасаж, Департаменту освіти та науки Івано-Франківська.

«Протягом навчального року ми проводимо велику кількість різноманітних заходів для старшокласників як Івано-Франківська, так і області. Це і конкурс «Школа має талант», і футбольні турніри, і різного роду інтелектуальні конкурси. Для нас дуже важливо стимулювати учнів вчитися і розвиватися, отримати можливість проявити себе. Тому головними призами наших заходів є безкоштовне навчання в університеті на тій спеціальності, яку учень самостійно обере для себе», – каже перший проректор Університету Короля Данила, доктор юридичних наук, доцент Мирослав Луцький.

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...