У Франківську затримали осіб, які організували в місті дві нарколабораторії. ФОТО

Працівники Слідчого управління Національної поліції в Івано-Франківській області  затримали п’ятьох осіб, яких підозрюють в організації у місті діяльності двох нарколабораторій і збуту наркотичних та психотропних засобів. Зокрема,...

Працівники Слідчого управління Національної поліції в Івано-Франківській області  затримали п’ятьох осіб, яких підозрюють в організації у місті діяльності двох нарколабораторій і збуту наркотичних та психотропних засобів.

Зокрема, при проведенні обшуків в орендованих ними квартирі та гаражі правоохоронці вилучили наркотики та психотропні речовини, лабораторне обладнання та хімічні препарати, з яких виготовляли психотропні речовини, а також грошові кошти. Наркоділки збували «продукцію» своїх лабораторій на території міста Івано-Франківська, інформує прес-служба ГУ НП в Івано-Франківській області.

Зловмисники затримані відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про оголошення їм підозри у скоєні злочинів обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. Проводиться досудове розслідування.

Читайте також: Дрифт та марихуана: у Франківську патрульні затримали правопорушника. ФОТО 

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...