Франківськ став п’ятим містом, яке віддало більшість голосів президентських праймеріз УКРОПу

Івано-Франківськ став п’ятим містом, яке віддало більшість голосів президентських праймеріз УКРОПу за Олександра Шевченка. За його кандидатуру проголосували 233 делегати з’їзду. Оксана Тунік-Фриз та...

Івано-Франківськ став п’ятим містом, яке віддало більшість голосів президентських праймеріз УКРОПу за Олександра Шевченка.

За його кандидатуру проголосували 233 делегати з’їзду. Оксана Тунік-Фриз та Ірина Головатенко посіли друге і третє міста відповідно. Олександр Шевченко подякував землякам за підтримку і поділився своїм баченням першочергових кроків, які має втілити у життя новообраний Президент України.

«Перше, що треба зробити, – це довести усій світовій спільноті, що в нас триває війна. Для цього потрібно припинити усі стосунки із Росією, торгівлю, контрабанду з окупованими територіями. І нарешті налагодити роботу правоохоронної системи, яка зараз працює виключно на одну людину – чинного Президента», – наголосив Олександр Шевченко.

Такі пропозиції укропівця підтримав відомий український письменник Василь Шкляр. Він наголосив, що країна від заходу до сходу має консолідуватись та обрати гідну людину, яка очолить Україну.

«У центрі України народився Тарас Шевченко. І для нас це прізвище сакральне. Завдання для всіх наших партійців у центрі і на сході – донести до кожного виборця, що ми маємо чесне обличчя, людину, яка засвідчила, що є борцем із «руськім міром». Мені ніколи не було соромно за все, що зараз робить УКРОП і Олександр Шевченко у Верховній Раді. Навпаки: укропівці йдуть на відкриту боротьбу за припинення торгівлі на крові, виборюють Українську державу», – сказав Василь Шкляр.

До слова, Олександр Шевченко уже здобув підтримку на Волині, Рівненщині, Тернопільщині та Львівщині. Праймеріз УКРОПу триватимуть до 18 листопада. Кожна область обере свого фаворита шляхом відкритого голосування. Ім’я єдиного кандидата в президенти від УКРОПу стане відоме на з’їзді партії, який відбудеться у Києві 5 грудня.

«УКРОП – перша політична сила в Україні, яка проводить праймеріз. Чому? Бо ми не партія вождів, ми відкриті до змін та демократичних процесів. Уже вимальовується лідер цих перегонів, однак до завершення праймеріз ще далеко. Але тим не менше, Олександр Шевченко стрімко увірвався у топ-10 претендентів на пост Президента. За різними опитування, його рейтинг коливається від 2,9 до 3,4%. І це тільки початок» – сказав голова партії «УКРОП» Тарас Батенко.

Світлина від УКРОП Прикарпаття.

Світлина від УКРОП Прикарпаття.

Світлина від УКРОП Прикарпаття.

Світлина від УКРОП Прикарпаття.

Світлина від УКРОП Прикарпаття.

Світлина від УКРОП Прикарпаття.

Світлина від УКРОП Прикарпаття.

Світлина від УКРОП Прикарпаття.

Світлина від УКРОП Прикарпаття.

Читайте також:  Прикарпатцям, які більше ніж на 60 діб виїжджають закордон скасують субсидії на комуналку

Категорії
Новини
Новини
Loading...