В Івано-Франківську урочисто завершився міжнародний фестиваль фентезі “Брама”. ФОТО/ВІДЕО

Вчора, 7 жовтня, в Івано-Франківську урочисто завершили міжнародний фестиваль фентезі “Брама”. Спершу в драмтеатрі відбулось косплей-дефіле. Присутні змогли поглянути на трансформерів, мавку, Саурона, постапокаліптичного генерала, відьму та...

Вчора, 7 жовтня, в Івано-Франківську урочисто завершили міжнародний фестиваль фентезі “Брама”.

Спершу в драмтеатрі відбулось косплей-дефіле. Присутні змогли поглянути на трансформерів, мавку, Саурона, постапокаліптичного генерала, відьму та інших персонажів з фентезі. Організатори вручили переможцям призи за кращі костюми, артистичність та командну роботу, – пише МІСТО.

Потім розпочалась церемонія завершення. Перед публікою виступив оркестр та юний піаніст Данило Савка, а потім – рок-вар’єте “Кораллі”.

Головною подією вечора стало нагородження цьогорічних переможців літературного конкурсу. Через надзвичайну кількість хороших творів, організатори та члени журі вирішили окрім головних переможців нагородити ще трьох письменників. Світлана Тараторіна стала переможницею в номінації “земля що гине”. Яна Іщенко перемогла в номінації “підліткове фентезі”, а переможцем номінації “фольклорне фентезі” став  Олександра Єско.

Також на заході радували своїми піснями учасники гурту “Коралі”. Під кінець виступу артисти виконали пісню за словами покійного Степана Пушика.

Головною подією заходу було нагородження переможців конкурсу.
Володарями третього місця та 3000 гривень стали Анна Ковальова з Києва та Ольга Козій з міста Кропивницький. 

 
Друге місце посів Сергій Ігнацевич з міста Київ та отримав нагороду 5000 тисяч гривень.
 
Дива трапляються якщо в них вірити, – сказав володар другого місця.

Переможницею конкурсу, володаркою 10 000 гривень та власницею символічного ключа від “Брами” стала Інна Супрун з Харкова.
 
Ми робили ці заходи для того щоб ви всі повірили в українську літературу, в українське фентезі -коментує головний партнер конкурсу Оксана Мельник.

На завершення ж церемонії на сцену вийшов учасник шоу “Голос Країни” Павло Табаков, який виконав кілька пісень під бурхливі аплодисменти.

Читайте також: У Івано-Франківську освятили унікальний 33-метровий храм. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...