У Франківську патрульний кілометр тягнув вантажівку, вагою понад дві тонни. ФОТО

Сьогодні, 10 жовтня, в Івано-Франківську патрульний Віталій Смолій протягнув вантажівку на відстань один кілометр. Чоловік взяв “на буксир” спеціально облаштований мікроавтобус патрульної поліції. Вага машини –...

Сьогодні, 10 жовтня, в Івано-Франківську патрульний Віталій Смолій протягнув вантажівку на відстань один кілометр.

Чоловік взяв “на буксир” спеціально облаштований мікроавтобус патрульної поліції. Вага машини – близько 2,3 тонн. Особистий рекорд встановлював на Тисменицькій трасі, пише Галка.

Перші метри спортсмену далися легко. Чим далі – тим менше сил у нього залишалося. Під час випробування його підтримували тренер, колеги та журналісти. Після фінішу коп-богатир на деякий час від втоми впав на асфальт. В підсуму протягнув авто навіть трохи більше, ніж планував.

Поліціянт Василь Смолій після рекорду розповів, що побачивши відео, як силачі тягнуть автомобілі, вирішив споробувати себе.

“Але зазвичай важкі авто тягнуть на малу відстань, та я вирішив потягнути на відстань в один кілометр” – розповідає Василь.

Каже, що коли він тренувався на палацу біля поліції, колеги жартували, що з ним можна списувати бензин.

“Хочу донести до людей, що патрульний – це не тільки форма, а й щоденні тренування та вдосконалення себе”, – зазначає поліціянт.

Тренер СК “Альянс” Василь Пастух розповів, що варіант тягнути автівку для Віталіка було спонтанним. До рекорду готувалися два місяці.

“Він молодець слухав всі мої поради. Насправді, трохи не контролював дихання”, – каже тренер.

Читайте також: Цимбали для сина: прикарпатський майстер розповів, як виготовляє старовинний гуцульський інструмент. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...