Грандіозне свято: Будівельна компанія “M Group Development” святкуватиме восьму річницю

У неділю, 21 жовтня, на площі біля драмтеатру в Івано-Франківську відбудеться святкування восьмої річниці будівельної компанії “M Group Development“. Дійство розпочнеться о 18 годині....

У неділю, 21 жовтня, на площі біля драмтеатру в Івано-Франківську відбудеться святкування восьмої річниці будівельної компанії “M Group Development“.

Дійство розпочнеться о 18 годині. Для присутніх виступатимуть зіркові гості TAYANNA, гурт “Мері”, LAMA та команда КВН “Вінницькі”.

Нагадуємо, “M Group Development” здобула перемогу у двох престижних номінаціях від щорічної премії “Український будівельний олімп” та отримала сертифікати переможця у двох номінаціях – “Провідний регіональний забудовник: стрімкий розвиток та прогресивні рішення”, “Вагомий внесок в розбудову європейського ринку житла”.

Нещодавно будівельна компанія “M Group Development” розпочала нові грандіозні проекти в Івано-Франківську. Чотири житлові комплекси розташовуватимуться на вулицях з досить високо розвинутою інфраструктурою, зручним сполученням, і в той же час будуть комфортними та затишними, а власники пентхаусів матимуть бонус – красиві панорами на місто Івано-Франківськ.

Читайте також: Цимбали для сина: прикарпатський майстер розповів, як виготовляє старовинний гуцульський інструмент. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...